Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Sæt flotte og moderne træhylder fra Rackbuddy op overalt i dit hjem

Ønsker du at få styr på dine opbevaringskurve med et design, der vil bidrage til et moderne look med kant i dine rum? Så er nogle flotte træhylder lige sagen. Træhylder er en ofte overset klassiker, der kan benyttes i stort set alle boligens rum. Og ved at benytte flotte, moderne træhylder til din opbevaring skaber du ikke kun plads, men også et unikt look.

I dagens blogindlæg ser vi nærmere på danske Rackbuddys udvalg af moderne træhylder. Læs med og lad dig inspirere til at peppe udtrykket op derhjemme med et praktisk design. 

Varme toner møder råt industrielt design i sød symfoni

Danske Rackbuddy er ved at være et hot internationalt navn inden for interiør-design, og det ikke uden grund. Med unikke løsninger med udgangspunkt i rustikke vandrør lader Rackbuddy dig skabe den eftertragtede industrielle New-Yorker-stil overalt. Deres flotte hylder af holdbart kvalitetstræ udgør imidlertid den perfekte pendant til de hårde metalrør og lader dig skabe et naturligt og jordnært modstykke til det kolde industrielle design.

Rackbuddy er kort sagt minimalistisk dansk design, når det er bedst. Samtidig er deres produkter også til at betale. Deres hylder fås i alle størrelser, farver og materialer og kan frit kombineres med passende ophæng. På denne måde har du rig mulighed for at kreere din helt unikke note i indretningen. Om du benytter enkelte træhylder til bøger, nips og billeder eller går all-in og skaber et unikt walk-in-skab til din garderobe, er helt op til dig.

Start rejsen ind i Rackbuddys univers her!

Rackbuddys sortiment af træhylder og ophæng er stort, og der er mange højdepunkter. Du kan med fordel starte din rejse ind i Rackbuddys unikke univers med deres træhylde John eller med den smarte Marlow, der kombinerer en flot (hat)hylde med et væghængt tøjstativ af vandrør. Begge modeller fås i egetræ og fyr og er lige så praktiske, som de er dekorative.

Er du derimod på udkig efter et godt alternativ til en klassisk bogreol, så kan du med fordel se nærmere på modulreolen Shelfie, der fås med henholdsvis to og tre rammer. Igen har du mange muligheder for at tilpasse designet i størrelse og form til netop dine ønsker og dit behov, og det er generelt et af de features, der virkelig gør Rackbuddy unikt.

Tænk hylderne som en del af dekorationen

Fede træhylder og unikke ophæng udgør utvivlsomt en flot ramme omkring dine dekorative ting, men de er også dekorative elementer i sig selv. Eller det kan de i hvert fald være, når de kombineres med omtanke. Et kendetegn ved Rackbuddys materialevalg er netop, at det passer perfekt til en minimalistisk stil i indretningen og indgår i skøn symbiose med nordiske toner og det danske design, der kendetegner både boliger og tøjforretninger herhjemme.